10 Aralık 2017 Pazar

Ziraat Fakültesi Kariyer Günü Yapıldı Erzurum Haberleri

Atatürk Üniversitesi Kariyer Merkezi ile Erzurum AB Bilgi Merkezinin ve Ziraat Fakültesinin ortaklaşa düzenlediği,  “Ziraat Fakültesi Kariyer Günü” 8 Aralık Cuma günü yapıldı.

Ziraat Fakültesi Şenol Amfisinde düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu. 
Şenol amfisi tamamen dolduran katılımcı öğrenciler bu tür etkinliklerin tekrarlanmasını söylediler.

Kariyer gününe katılan Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Nihat YATKIN konuşmasında gençlerin ileri ki hayatlarında yapacakları kariyer ve iş hayatının önemini anlattı. Katılan öğrencilere hayatta başarılar diledi.

  Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇELİK yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin öğrencilerin talepleri doğrultusunda yeniden yapılacağını ve gençlerin iş hayatlarında başarılı olmaları için, bu tür konuşma etkinlikleri takip etmelerini söyledi.

Kariyer gününe katılan konuşmacılar Ziraat Mühendisi Alper KÜÇÜK, Gıda Mühendisi Sezai SARIKCI ve Ziraat Mühendisi Fethi AKMAN ise öğrencilere kendi iş hayatlarından örnekler vererek, konuşmalarını yaptılar. Konuşmaların bitiminde ise, öğrencilerin soruları katılımcılar tarafından cevaplandı.

Son bölümde ise, Erzurum Avrupa Birliği Bilgi Merkezince hazırlanan ikram eşliğinde çeşitli kitap ve  promosyonlar öğrencilere dağıtıldı.Erzurum Avrupa Birliği Bilgi Merkezi Promosyonları Dağıtımı
Erzurum Avrupa Birliği Bilgi Merkezi Promosyonları Dağıtımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder