12 Şubat 2018 Pazartesi

Erzurum Şehir Tiyatrosu Tarafından Sahnelenen Kaynana Oyunu Beğeni Kazandı

          Dün akşam sahneye konan, Sanat Yönetmenliğini Erzurumlu ünlü sanatçı Cumhur SEVAL’ın yaptığı, Yönetmenliğini ise yine Erzurumlu ünlü sanatçılarından Semih YETİMOĞLUNUN yaptığı Kaynana oyunu izleyiciden tam not aldı.  
         12 Şubat 2018 Tarihinde İbrahim ERKAL DADAŞ Kültür Merkezinde sahnelenen Kaynana oyunu izlemeye gelen Erzurumlu tiyatro sevenler güzel dakikalar geçirdiler           Kaynana rolünde olan Cumhur SEVAL’in güzel esprileri izleyicileri kırdı geçirdi. Oyunda rol alan diğer oyuncular da beğeni kazandı.
          Sık sık alkışlanan oyun, bir gelin ile kaynana arasında geçen ufak tefek sürtüşmeleri ve sonunda olayların tatlıya bağlanmasını konu ediniyor.
             Oyun sonunda salonda bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet SEKMEN sahneye davet edildi. Başkan SEKMEN, yaptığı konuşmada oyunculara teşekkür etti. Sanatçılardan bu geceyi Erzurumlulara yaşattıkları için oyuncu ekibine teşekkür eden Başkan SEKMEN yaptığı konuşmasın da Erzurum için bu tür oyunların sahnelenmesinin devam edilmesine ve ilçelerde de bu gösterinin yapılmasını istedi. Ayrıca Başkan SEKMEN, Büyükşehir belediyesinin bu tür organizasyonlara tam destek vereceğini bildirdi.
            Bizde oyunun sahneye konmasında emeği geçen herkese ve tüm oyuncu ekibine teşekkür ederiz. Kaynana Oyunu Kaynana Oyunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder